Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δείτε που βρίσκεται

909

Σε όλες τις πόλεις την Ελλάδας το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει εισέλθει για τα καλά και παντού έχουν στολιστεί υπέροχα γιορτινά δέντρα, όμως φέτος το πιο πρωτότυπο και όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας βρίσκεται στη Μάνη και συγκεκριμένα στην Αρεόπολη.

Δεν επέλεξαν κάποιο έλατο ή τεχνητό δέντρο ή το παραδοσιακό καράβι, αλλά ένα φραγκοσυκόδεντροπου κοσμεί τον κεντρικό δρόμο της λακωνικής πόλης. Αυτό το ιδιαίτερο δέντρο με τα παχιά αγκαθωτά φύλλα και τα πολύχρωμα άνθη, στολίστηκε με λαμπερά φωτάκια και στην κορυφή του αντί για το κλασικό αστέρι τοποθετήθηκε ένα σκουφί του Άγιου Βασίλη.

Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ιδιαίτερο αφού τα φραγκόσυκα μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τον “ξεχωριστό” αυτόν στολισμό  μοιράστηκε στο Facebookη σελίδα «Mani Traveler Greece» και ανήκουν στην τοπική επιχείρηση «Γεωπλασία κέντρο κήπου».

«Στολίσατε; Εδώ στην Αρεόπολη τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια χρονιά το χριστουγεννιάτικο φραγκοσυκόδεντρο που στολίζει τον κεντρικό δρόμο!», έγραψαν χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με τον απίθανο και διαφορετικό χριστουγεννιάτικο στολισμό.