Στον Κρητικό στην Κάντζα είναι κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη!

152

Εδώ και 50 χρόνια έχει μια σταθερή και άκρως γευστική πορεία και θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί! Τον τελευταίο καιρό ο “Κρητικός” έχει εξελιχθεί σε έναν ναό κρεατοφαγίας όπου εκεί θα βρει κανείς κάποια από τα καλύτερα κρέατα της Αθήνας.

Αρώματα που σε τραβάνε από τη μύτη σε οδηγούν στην Κάντζα και συγκεκριμένα σε μία υπέροχη αυλή, που τα καλοκαιρινά βράδια σφύζει από ζωή.

Ας μπούμε όμως στο ψητό (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!

Στον Κρητικό θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τρυφερά παϊδάκια, συκώτι που ψήνεται τυλιγμένο σε μπόλια, πεντανόστιμα μπιφτεκάκια, αρνίσια νεφράκια (για τους λάτρεις του είδους), μοσχαρίσιο κρέας από κιλότο. Καθετί εκεί είναι ψημένο με ακρίβεια, μαεστρία και μπόλικο μεράκι. Από τα κορυφαία του οι βοδινές σπαλομπριζόλες και τα rib-eyes του. Μερίδες γενναίες και χορταστικές!

Πριν από όλα όμως ετοιμαστείτε για μία θερμή υποδοχή. Στο τραπέζι σας (πριν από όλα αυτά τα κρέατα), θα έρθει να σας συστηθεί μία ποικιλία από πεντανόστιμα ορεκτικά. Άψογες πατάτες και κολοκυθάκια τηγανητά, σαλάτα σταμναγκάθι, τυροπιτάκια-μπουκίτσες και πολλά άλλα… Τα πάντα έρχονται σε δίσκο κι εσείς διαλέγετε!

Extra Tip: Δοκιμάστε το δικό τους «χύμα» κόκκινο κρασί που έρχεται εμφιαλωμένο σε μπουκάλι.

INFO

Αιόλου 49 (Παλλήνη), Κάντζα

210 6659061