Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, bloggers και influencers προβάλουν τις ομορφιές του Έβρου

32

Ρουμάνους bloggers, influencers και τηλεοπτικούς παραγωγούς ταξιδιωτικών εκπομπών φιλοξένησε το τριήμερο 2-4.06.2023 ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) σε ένα ταξίδι εξοικείωσης με στόχο την προβολή και προώθηση του Δήμου μας στη Ρουμανική αγορά.

Σε συνέχεια της παρουσίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου, άνθρωποι του τουρισμού από τη χώρα των Βαλκανίων προσκλήθηκαν για να αναδείξουν επιπλέον όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με τις ξεχωριστές ομορφιές και εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι γνώρισαν τη θρακιώτικη φιλοξενία και βίωσαν μοναδικές εμπειρίες που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων ξενάγηση στο Θρακικό Πέλαγος με ιστιοπλοϊκό, επίσκεψη στην Παναγία Κοσμοσώτειρα, βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου και βιωματική επίσκεψη σε ελαιοτριβείο.

Το ταξίδι εξοικείωσης θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες για μια νέα αποστολή αποτελούμενη από ανθρώπους του τουρισμού αυτή τη φορά από τη Βουλγαρία.