Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα: Εκεί όπου κάθε όνειρο και κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

94

Το Πάρκο των Ευχών θα λειτουργήσει ο Δήμος Λαρισαίων για 3η χρονιά και για έναν ολόκληρο μήνα. Με έκταση 64 στρέμματα και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες σε όλη την έκτασή του, το Πάρκο των Ευχών άνοιξε τις πύλες του τα φετινά Χριστούγεννα για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους!

Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, στήθηκαν στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο στολίστηκε με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… για να προσφέρει σε όλους μοναδικές στιγμές. Να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών.

Ο Δήμος Λαρισαίων έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τσίρκο δρόμου, σόου με σαπουνόφουσκες, παραμυθοαφηγήσεις και άλλα, που θα συμπληρώσουν το φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

INFO

Κέντρο Ενημέρωσης Δ. Λαρισαίων
Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222

Τηλ. 2413 500 361 & 2410 533 665