Το καλύτερο δώρο για φέτος τις γιορτές… η “υπόσχεση” ενός ταξιδιού

227

Ρούχα και παπούτσια, βιβλία, διάφορα gadgets, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, γλυκά, λουλούδια. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλοι ξεχυνόμαστε στα μαγαζιά προκειμένου να ψωνίσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας!

Κάθε χρόνο, αλλά όχι φέτος. Ο κορωνοϊός βάζει φρένο και στη συνήθεια αυτή. Η μόνη μας επιλογή είναι να κάνουμε τις αγορές διαδικτυακά. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών, τα δώρα ίσως να μην προλάβουν να μπουν κάτω από το δέντρο μέχρι τα Χριστούγεννα… Οι εργαζόμενοι στις εταιρείες ταχυμεταφορών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως ο όγκος των δεμάτων είναι απίστευτα μεγάλος όπως μεγάλος είναι και ο κίνδυνος του να μείνουμε χωρίς δώρα!

Κι όμως, υπάρχει ένα δώρο που θα προλάβει τις γιορτές και που θα αρέσει σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και αυτό δεν είναι άλλο από την “υπόσχεση” για ένα ταξίδι με την πρώτη ευκαιρία!

Υποσχεθείτε λοιπόν στο ταίρι σας ότι πολύ σύντομα θα πάτε εκείνη την μονοήμερη εκδρομή που σχεδιάζατε, ότι θα περπατήσετε στα λιθόστρωτα μονοπάτια γραφικών χωριών κι ότι το καλοκαίρι θα παραθερίσετε σε ένα κυκλαδονήσι.

Μερικές ιδέες για νησάκια μόνο για…δύο θα βρείτε εδώ.

Όσοι έχετε παιδιά υποσχεθείτε στα μικρά σας ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψετε σε καταπράσινα δάση για να τα εξερευνήσετε, σε χρυσαφένιες αμμουδιές για να παίξετε στην άμμο και σε καταγάλανες θάλασσες για παιχνίδια με τα κύματα.

6 family-friendly νησιά για να πάτε με τα παιδιά εδώ

Υποσχεθείτε στους φίλους σας ότι σύντομα θα οργανώσετε ένα μεγάλο road trip που θα ξεκινάει από την Αθήνα και θα φτάνει στη Β. Ελλάδα αλλά και ότι το επόμενο camping της παρέας θα γίνει ακόμα πιο οργανωμένα.

Μάθετε τα πάντα για τα road trips εδώ

Όσοι στερήθηκαν την εκκλησία ας υποσχεθούν στους εαυτούς τους ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθούν το αγαπημένο τους μοναστήρι στο αγαπημένο τους νησί.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ

Ο τόπος μας είναι γεμάτος ομορφιές και πολύ σύντομα θα μπορούμε να τις χαρούμε και πάλι.

Προς το παρόν μένουμε σπίτι και οργανώνουμε τα επόμενα ταξίδια μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!