Οι “Ρωσίδες” της Καλλιθέας ετοιμάζουν τα πιο… viral σουβλάκια της πόλης!

1.630

Λίγα μόλις τετράγωνα από την κεντρική αγορά της Καλλιθέας, οι “Ρωσίδες” σας περιμένουν για να σας συστήσουν γεύσεις που δύσκολα θα συναντήσεις στην πόλη.

Μόνο καλαμάκι χοιρινό, μπιφτέκι ζυμωμένο με φρέσκο κιμά, και εξαιρετικά πιροσκί φτιάχνονται εκεί καθημερινά από τις “Ρωσίδες” οι οποίες όμως ήρθαν από το Καζακστάν (και όχι από την Ρωσία).

Πριν από αυτές το μαγαζί το είχαν πάλι δυο ρωσοπόντιες αδελφές, οι οποίες έμαθαν στην Άννα και τη Σοφία όλη την τέχνη αλλά και τη μυστική συνταγή από το ανάρπαστο πλέον σουβλάκι.

Χώρος και υλικά, όλα στην πιο απλή εκδοχή τους μιας και το μυστικό της επιτυχίας δεν βρίσκεται στο design η σε κάποια γκουρμέ συνταγή, αλλά στη σάλτσα!

Μην περιμένετε κάποια μεγάλη ταμπέλα με την επωνυμία “Ρωσίδες”. Η πινακίδα γράφει: «Σουβλάκι Πιροσκί», και αυτό είναι αρκετό για να καταλάβετε ότι βρίσκεστε στο πιο διάσημο μυστικό της πόλη!

Μπορούμε λοιπόν να μιλάμε για ένα μαγαζί-viral, μιας και υπάρχουν πελάτες που έρχονται όχι μόνο από τις γύρω περιοχές αλλά και από Κηφισιά και Μαρούσι, για να δοκιμάσουν τα ξακουστά σουβλάκια.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξίσου γευστικό χειροποίητο πιροσκί με πατάτα, κιμά ή τυρί.

Info

Αναγνωσταρά 16 & Γρυπάρη, Καλλιθέα

Καθημερινά από τις 19:00 ως τις 00:00

Φώτο: Popaganda