Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. ταξίδεψε στη Σάμο για το «Mediterranean Cheese and Wines»!

23

Γι’ άλλη μια φορά, η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου «μάγεψε» με την γεύση της, σε εκδήλωση υψηλών… γευστικών απαιτήσεων!

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στον παραθαλάσσιο χώρο εστίασης «Samian Blue» του ξενοδοχείου «Hydrele Beach Hotel» στην πανέμορφη Σάμο, ειδική θεματική εκδήλωση που εντάσσεται στα πλαίσια του, χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος «Mediterranean Cheese and Wines».
«Πρωταγωνιστές» του event ήταν η ξακουστή, πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου, τα φημισμένα και γεμάτα διακρίσεις Π.Ο.Π. κρασιά του Ενιαίου Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου και τα Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. κρασιά της Enoteca από την Περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια της Ιταλίας.