Αν το να σχεδιάζεις τη δική σου κολεξιόν μόδας και να βλέπεις τα σκίτσα σου να παίρνουν ζωή είναι κάτι που ονειρεύεσαι αλλά δεν έχεις κάνει ακόμα πραγματικότητα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να μπεις στον μαγικό κόσμο του fashion design και να δώσεις το δικό σου στίγμα στην ελληνική μόδα.

Η πρώτη νικήτρια του New Fashion Talent by Toi&moi, Ευγενία Δημοπούλου

Το Jenny.gr σε συνεργασία με την Toi&moi αναζητούν τον/την designer που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο της ελληνικής μόδας, καθώς δίνουν την ευκαιρία σε έναν νέο σχεδιαστή ή σχεδιάστρια να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να δημιουργήσει τη δική του προσωπική συλλογή. Ο/η νικητής/νικήτρια, θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks, μέσα στον μήνα Μάιο ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

1. Λάβε συμμετοχή πατώντας το link που θα βρεις παρακάτω.

2. Ο νικητής θα επιλεχθεί από κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την Τζένη Μπαλατσινού, την ομάδα της Toi&moi και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας

3. Ο/η νικητής/νικήτρια θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks, μέσα στον μήνα Μάιο, ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr και τα social media του με άρθρα, φωτογραφίες και videos. 

4. Η exclusive collection που θα σχεδιάσει ο/η νικητής/νικήτρια με τη στήριξη της Toi&moi, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό fashion show τον Μάιο του 2018, μπροστά στο πιο fashionable crowd της πόλης.

5. Μέρος της συλλογής θα βγει σε παραγωγή και θα πωλείται σε σημεία του δικτύου που η εταιρία θα επιλέξει.

Αν θεωρείς ότι είσαι εσύ εκείνος ή εκείνη που αξίζει να αναδειχτεί ως το New Fashion Talent δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στον πιο μοναδικό interactive διαγωνισμό από το Jenny.gr & την Toi&moi και να δεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό έως τις 16/3