Πράσινο φως για ξενοδοχείο 10 ορόφων στο κέντρο της Αθήνας

55

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tornos News, μία νέα άδεια εξασφάλισε η εταιρεία Ηellas Museum Hotel Α.Ε. για τη λειτουργία 10όροφου ξενοδοχείου με 4 υπόγεια για τη στάθμευση αυτοκινήτων και πισίνα στις οδούς Πατησίων και Μάρνης, απέναντι από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το επενδυτικό σχέδιο θα υλοποιήσει το γαλλο-βελγικό επενδυτικό fund «Boissee Finances», το οποίο συνδέεται με την Accor Hotels.

Το ακίνητο που θα ανεγερθεί το 10όροφο ξενοδοχείο ανήκει στο κοινωφελές ίδρυμα «Τριάντειος Επαγγελματική και Βιομηχανική Σχολή Πατρών» και ενοικιάστηκε από το fund για 25 χρόνια με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για άλλα 25 χρόνια. Ως πιο πιθανότερη εξέλιξη προβάλλει το ξενοδοχείο να λειτουργήσει υπό την επωνυμία της Ibis.

Η Ηellas Museum Hotel Α.Ε. ιδρύθηκε το 2017 και τα γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την τελευταία Γενική Συνέλευση της εταιρείας και θα διοικήσει έως την 07.09.2021, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Η Boissee Finances, με έδρα το Παρίσι εκπροσωπούμενη από τον κ. Emmanuel Jacques Bertheau Πρόεδρος του Δ.Σ.

2. Η DADΜASTER, με έδρα το Παρίσι Γαλλίας εκπροσωπούμενη από τον κ. Eric Yves Rollin του Stanislas, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

3. Η βελγική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Metropolitan Hotel Invest με έδρα τις Βρυξέλλες, εκπροσωπούμενη από τον κ. Stanislas Rollin, μέλος του Δ.Σ.

4. Η γαλλική εταιρεία HE, με έδρα το Caen Γαλλίας, εκπροσωπούμενη από τον κ. Michel Roger Maurice Besneville, μέλος του Δ.Σ.

5. Η κυρία Stephanie Anne Magdeleine Rollin, μέλος του Δ.Σ.

6. Ο κύριος Daniel Fernand Ε. Vrancx, μέλος του Δ.Σ.

 

Πηγή: TornosNews