Ίμπιζα: Ιδιοκτήτες βίλας αναζητούν ζευγάρι για να μένει μαζί τους – Φυσικά με αμοιβή!

33

Ένα ζευγάρι, αναζητά μία οικογένεια από την Ίμπιζα, προκειμένου να αναλάβει την διαχείριση και φροντίδα της πολυτελούς βίλας τους στην Ίμπιζα, φυσικά με αμοιβή.

Το ζευγάρι θα είναι υπεύθυνο για την καθαριότητα και το μαγείρεμα του πρωινού και του δείπνου για τους ένοικους της βίλας ενώ θα βοηθά και τους ιδιοκτήτες με την διοργάνωση των πάρτι τους. Στα καθήκοντά τους, περιλαμβάνονται επίσης, τα ψώνια για την οικογένεια αλλά και η οργάνωση των δραστηριοτήτων της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Silver Swan Recruitment, οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία φιλοξενίας καθώς και άδεια οδήγησης. Επίσης οι διαχειριστές θα μπορούν να μένουν στην βίλα, αν θέλουν και όποτε δεν θα είναι η οικογένεια εκεί, ή σε ένα πολυτελές διαμέρισμα πλησίον της βίλας, αν προτιμούν να έχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Θα μπορούν να έχουν και ρεπό προκειμένου να εξερευνήσει την νυχτερινή ζωή της πόλης τα βράδια, ενώ σύμφωνα με την αγγελία, οι διαχειριστές θα μπορούν να πάρουν και άδεια καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, όταν η οικογένεια ταξιδεύει, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια.

Ο μισθός του τυχερού ζευγαριού

Το τυχερό ζευγάρι θα λαμβάνει μισθό ύψους 2.625 δολαρίων τον μήνα για τις υπηρεσίες του και οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν για όλα τα έξοδα διαμονής τους, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού τους από και προς την Ίμπιζα.

Πάντως, οι ιδιοκτήτες αναζητούν ένα ζευγάρι που θα ξεκινήσει αμέσως της εργασία του.

Με πληροφορίες: iefimerida.gr