Χριστούγεννα στην Αθήνα: 4 μέρη για γιορτινές βόλτες!

123

Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές στην πόλη. Η Αθήνα τους αποζημιώνει και με το παραπάνω…Παρακάτω θα δείτε 4 προτάσεις για το τι να κάνετε αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία.

Μαρίνα Φλοίσβου, Musical Christmas

Περιπλανηθείτε στον ομορφότερο προορισμό των Νοτίων Προαστίων δίπλα στη θάλασσα και μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Διασκεδάστε στο παγοδρόμιο, δείξτε τις πιο όμορφες φιγούρες σας στον πάγο, απολαύστε τη βόλτα σας στις στολισμένες διαδρομές, δοκιμάστε την μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου λαβύρινθου της Αττικής και επιλέξτε ένα από τα υπέροχα στολισμένα καταστήματα της Μαρίνας για τον καφέ, το φαγητό και τα ψώνια σας!

Τεχνόπολη, Christmas Factory

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο χωριό που άνοιξε και φέτος τις πύλες του στον χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, οι δράσεις που περιμένουν τους μικρούς του επισκέπτες είναι πολλές: εκτός από την κλασική επίσκεψη στον Άγιο Βασίλη και το σχεδιαστήριο των ξωτικών, τα πιτσιρίκια θα γίνουν μικροί μάγοι στη Σχολή μαγείας και θα λύσουν μυστήρια στο Escape Room. Εσείς μπορείτε να πιείτε το καφέ σας, να κάνετε τη βόλτα σας και να ψωνίσετε στην χριστουγεννιάτικη αγορά. Όλα αυτά, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του και σε περιμένει να το ανακαλύψεις.  Μπείτε στο κεντρικό κτίριο και χαζέψτε τη βιβλιοθήκη ή να περιπλανηθείτε στους εξωτερικούς χώρους όπου έχουν στολιστεί δέντρα. Επίσης, μπορείς να κάνετε ποδήλατο ή να βάλετε παγοπέδιλα και να κάνετε βόλτες στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί.

Santa Claus Kingdom

Στην τεράστια έκταση του M.E.C Παιανίας έχει στηθεί για ακόμα μία χρόνια ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που τα’ χει όλα. Από τα κλασικά παιχνίδια του λούνα παρκ μέχρι την μαγική καστροπολιτεία που θα δείτε μόλις μπείτε στον χώρο και το τρενάκι που κάνει τον γύρο του εντυπωσιακού χωριού. Το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Για πρώτη φορά το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας!