Αυτή η Φανουρόπιτα έχει “άρωμα” Ρόδου – Δείτε τη συνταγή

260

Δοκιμάστε αυτή τη Ροδίτικη συνταγή για να ταξιδέψετε γευστικά!

Υλικά

1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι μαύρο (χωριάτικο)
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 φαρίνα κόκκινη
1 κσ κανέλα
Στη μύτη του κουταλιού γαρύφαλλο
προαιρετικά πολύ λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο

Εκτέλεση

Ρίχνω όλα τα υλικά μου έκτος το αλεύρι ώστε να διαλυθεί καλά η ζάχαρη σε ένα μπολ
Ανακατεύω και προσθέτω σιγά-σιγά το αλεύρι
Ψήνω σε λαδωμένο ταψάκι με προθερμασμένο φούρνο στους 170° για μια ώρα
Καλοφάγωτη και βοήθεια σας σε όλο τον κόσμο!!!!
Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί αντί της άχνης ζάχαρης να προσθέσει από πάνω σουσάμι πριν μπεί στον φούρνο.

Συνταγή από: cookpad