Αυτά τα δυο νησιά εξυμνεί το CNBC: Ασφαλείς προορισμοί μακρυά από τα πλήθη

13

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο διεθνές ΜΜΕ έχει κάνει αφιέρωμα για κάποιο ελληνικό νησί. Αυτή τη φορά, το CNBC έπλεξε το εγκώμιο για τους Λειψούς και την Ηρακλειά λέγοντας πως είναι πολύ ασφαλείς και όμορφοι προορισμοί.

Όπως διαβάζουμε και σε πρόσφατο δημοσίευμα του CNBC, η αρθρογράφος δηλώνει ενθουσιασμένη με το πόσο ασφαλείς και όμορφοι προορισμοί είναι οι Λειψοί αλλά και η Ηρακλειά. Στη δε λίστα που έφτιαξε, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Νορμανδία από άποψη ασφάλειας, και στη συνέχεια εμείς. Στη συνέχεια, ακολουθούν το κεντρικό Βιετνάμ, η Kagawa στην Ιαπωνία, η Dandenogs στην Αυστραλία, το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, τα νησιά της Καραϊβικής, Σάμπα και Άγιος Ευστράτιος.

Ηρακλειά

Στην αναφορά της στα νησιά, η δημοσιογράφος αρχίζει με το πόσο καλά έχουμε πείσει τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να μας επισκέπτονται και να μας εμπιστεύονται για τις διακοπές τους καθώς το 88% των τουριστικών αφίξεων είναι στην Ελλάδα. Ακόμη, ειδική μνεία έκανε στους εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας όπως οι Λειψοί και η Ηρακλειά που παραμένουν αυθεντικοί, διατηρούν το εξωτισμό τους και προσφέρουν διακοπές μακριά από τα πλήθη.