Βασιλική διαμονή: To εντυπωσιακό κάστρο Belvoir του «The Crown» στο Airbnb

50

Θέλετε να αισθανθείτε για λίγο βασιλιάδες; Τώρα πια μπορείτε κι εσείς να νοικιάσετε μια βασιλική σουίτα μέσω airbnb. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να μείνετε στο κάστρο Belvoir, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από τα γυρίσματα της διάσημης τηλεοπτικής σειράς, «The Crown».

Να σημειωθεί ότι η ιστορική, δραματική σειρά «The Crown» είναι η πιο δημοφιλής του Netflix, μία βιογραφική ιστορία σχετική με τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το εντυπωσιακό κτήμα του 11ου αιώνα, το οποίο παρουσιάζεται ως κάστρο του Windsor και στους τρεις κύκλους του The Crown, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της βασιλικής σουίτας την Πρωτοχρονιά.

Η ιστορία του κάστρου

Στη σουίτα τριών δωματίων διέμεναν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου όταν επισκέπτονταν το κάστρο στην πόλη Γκράνθαμ, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Βικτόρια και ο βασιλιάς Γεώργιος IV.

Το κάστρο είναι ιδιοκτησίας του 11ου δούκα και της δούκισσας του Ρούτλαντ και έχει επίσης εμφανιστεί στην οθόνη στις ταινίες The Young Victoria, The Da Vinci Code και Victoria & Abdul.

Όσοι επιλέξουν τη διαμονή στο κάστρο απολαμβάνουν βασιλικό απογευματινό τσάι, δείπνο στο μεγαλοπρεπές σαλόνι και ποτά στη βιβλιοθήκη.