Αίγιο: Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο

80

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που συνδυάζει το γιορτινό κλίμα μαζί με ένα σημαντικό μήνυμα για στροφή προς την κυκλική οικονομία, διοργανώνει ο δήμος Αιγιαλείας.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων, που διοργανώνεται για 8 χρονιά φέτος μας ταξιδεύει στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο».

Μαζί με τις γιορτινές εκδηλώσεις σε όλη την Αιγιάλεια, θα ντύσει στα γιορτινά του και το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου όπου θα φιλοξενηθούν σειρά εκδηλώσεων, αλλά και τον δημοτικό κινηματογράφο Απόλλωνα με ειδικές χριστουγεννιάτικες προβολές για τους μικρούς φίλους!

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2020, το Πάρκο θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης για όλους!

Ο Άγιος Βασίλης συναντά τον Λαμποίκο που ήρθε στην Αιγιάλεια για να διδάξει μικρούς και μεγάλους πως θα έχουν μια περιοχή καθαρή! Η Ραπουνζέλ, ο Πήτερ Παν, η Κοκκινοσκουφίτσα, τα 3 γουρουνάκια, ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και πολλοί ακόμη ήρωες επιστρατεύονται για να ταξιδέψουν μαζί με τους επισκέπτες στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα σε όλους αλλά και να ανακαλύψουν το μήνυμα πως τίποτα δεν πάει χαμένο! Η αγάπη, οι όμορφες στιγμές και τα όνειρά, ανακυκλώνονται και μεταμορφώνονται σε νέα, καινούργια και ευχάριστα συναισθήματα και στιγμές!

INFO

Πρόγραμμα λειτουργίας 12/12/2019 έως 5/1/2020

Ώρες λειτουργίας: 10π.μ. – 10μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη