Οι 5 καλύτεροι προορισμοί στους οποίους μας ταξίδεψε η Levante Ferries το 2020

65

Η LEVANTE FERRIES, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όλο αυτό το διάστημα συμμετέχει ενεργά στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19 και εφαρμόζει πάνω στα πλοία της όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Τα πλοία του στόλου της Levante Ferries προσεγγίζουν κάθε εβδομάδα έξι λιμάνια, εξυπηρετώντας πιστά και συστηματικά, με απόλυτη ασφάλεια και υψηλές ανέσεις, τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Αποτελούν σύγχρονα και ασφαλή πλοία, που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής σε κάθε περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Levante Ferries Group, παρά το γεγονός ότι για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020, η μείωση του μεταφορικού έργου επιβατών στις γραμμές που εξυπηρετεί, ανήλθε έως το -65% με συνεχή πτωτική τάση, και με ανάλογες μειώσεις και στις λοιπές κατηγορίες ναύλων (Ι.Χ., Φορτηγά, Λεωφορεία), ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει το κόστος και την ευθύνη και στις δύσκολες εποχές που τόσο η Ακτοπλοία όσο και το σύνολο της Χώρας μας βιώνει, να δρομολογήσει και τρίτο πλοίο.

Επιπλέον, το καλοκαίρι, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021», με την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του συγκεκριμένου προγράμματος. Αυτή η οικειοθελής κίνηση και σε συνέχεια της μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας του ομίλου που -μεταξύ άλλων- προέβαλε τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, είχε ως στόχο την ενίσχυση τόσο της οικονομίας των τριών νησιών, όσο και του εσωτερικού τουρισμού γενικότερα.

Η Levante Ferries συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια όλων μας και μας περιμένει σύντομα για τα επόμενα ταξίδια μας στα πανέμορφα νησιά μας.

Παρακάτω συλλέξαμε τους 5 καλύτερους προορισμούς στους οποίους μας ταξίδεψε η Levante Ferries το 2020:

Άσσος, Κεφαλονιά

Στο βόρειο τμήμα της Κεφαλλονιάς, δίπλα από τη γνωστή παραλία, υπάρχει ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι… η Άσσος!  Όμορφα χρωματισμένα σπιτάκια φωλιάζουν μέσα στην απόκρημνη πλαγιά του λόφου, ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από πεύκα και κυπαρίσσια, με θέα την βοτσαλωτή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά αλλά και το κάστρο της χερσονήσου, το οποίο μαζί με αυτό του Αγίου Γεωργίου θεωρούνται από τα σπουδαιότερα της Κεφαλλονιάς.

Σπήλαιο Μελισσάνης, Κεφαλονιά

Βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Σάμης στην Κεφαλλονιά και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πολυφωτογραφημένα φυσικά μνημεία της χώρας μας. Το εντυπωσιακό λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, το στολίδι της Κεφαλλονιάς, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικής ομορφιάς, γεωλογικό φαινόμενο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα παραμυθένιο σκηνικό. Η καλύτερη στιγμή της ημέρα είναι όταν ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του. Οι ηλιαχτίδες του καθρεφτίζονται στα καταγάλανα νερά, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!

Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Η πιο διάσημη παραλία του νησιού και μία από τις πιο φωτογραφημένες παραλίες της Ελλάδας! Καταγάλανα νερά και χρυσή άμμος. Το Ναυάγιο κατατάσσεται στις ωραιότερες παραλίες του κόσμου και όχι άδικα. Μπορείτε να το επισκεφθείτε με καραβάκι ή να το δείτε από ψηλά, όπου η θέα του πραγματικά θα σας κόψει την ανάσα.

Ιθάκη

Bρίσκεται στα βορειοανατολικά της Κεφαλονιάς, από την οποία χωρίζεται με τον ομώνυμο πορθμό, και παρουσιάζει ένα πολυδιάστατο τοπίο, όπου όρμοι, ακρωτήρια, σπήλαια και παραλίες κάνουν κάθε γωνιά της αφορμή για ένα ακόμη φωτογραφικό στιγμιότυπο. Γραφικοί οικισμοί, κρυστάλλινα νερά και χρυσές αμμουδιές υπόσχονται ένα νοσταλγικό ταξίδι… Μπορεί ο Οδυσσέας να δυσκολεύτηκε στο ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους “σύγχρονους” επισκέπτες του νησιού.

Κέρι, Ζάκυνθος

Βρίσκεται 19 χμ νοτιοδυτικά από την πόλη της Ζακύνθου και αποτελεί το ένα άκρο του κόλπου του Λαγανά και το νοτιότερο σημείο του νησιού. Πέτρινα σπίτια και στενά δρομάκια, παλιά σπίτια που επέζησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 1953 και τώρα είναι εκθέματα της τοπικής πλούσιας αρχιτεκτονικής, μια ολοζώντανη ιστορία σε έναν οικισμό. Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στο Κερί απέχει μόλις 1 χλμ από το χωριό: Ο Φάρος του Κεριού προσφέρει υπέροχη θέα στο αιώνιο γαλάζιο του Ιονίου, πάνω από ένα ψηλό βράχο 300 μ. Από το σημείο αυτό μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα πιο μαγευτικά και γραφικά ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο!