Μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου

26

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται από νωρίς το πρωί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι αυξημένη λόγω της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου, Σι Τζινπίνγκ.

Με πολλή δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό, στην άνοδο της Συγγρού, της Καλλιρόης, της Βασιλέως Κωνσναντίνου, και στη Βασιλίσσης Όλγας.

Πυκνή ροή των οχημάτων και στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας από το ύψος του Ψυχικού, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Αττική οδό, στους Κόμβους Κηφισίας και Μεταμόρφωσης και στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας αυξημένη κίνηση υπάρχει:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος, έως Αχαρνών) Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος, από Αττική οδό) Λ. Κηφισού (από Αθηνών έως Φιλαδέλφεια -άνοδος) Λ. Κηφισού (από Αττική οδό έως ΚΤΕΛ -κάθοδος)Στην άνοδο της ΑλεξάνδραςΣτην κάθοδο της ΜεσογείωνΣτην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη

Στο «κόκκινο» Κηφισίας και Βασ. Σοφίας

Επίσης ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης:

Λ. Κηφισίας (άνοδος) Λ. Κηφισίας (κάθοδος) Βασ. Σοφίας (άνοδος, κλειστά από Βασ. Κων/νου) Βασ. Σοφίας (κάθοδος, κλειστά από Ζαχρωφ) Βασ. ΚωνσταντίνουΜιχαλακοπούλουΚαλλιρρόης Στην κάθοδο της Συγγρού

Επίσης προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.