Αρbarόριζα: Cocktails αλα ελληνικά στον πιο cozy χώρο του Παγκρατίου

594

Πήρε το όνομά του από την αρμπαρόριζα, εκείνο το αρωματικό φυτό, με την οικεία μυρωδιά, που κυριαρχούσε στις αυλές των γιαγιάδων μας. Βρίσκεται στην Πλατεία Πλαστήρα και φροντίζει με κάθε τρόπο να μας παρασύρει σε γευστικά ταξίδια.

Ο ζεστός και πολύχρωμος χώρος του, το φιλικό προσωπικό αλλά και προσεγμένο menu δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Πολύχρωμες καρέκλες και άνετες πολυθρόνες, δεκάδες βιβλία και επιτραπέζια αλλά και μια “παιχνιδιάρικη” αυλή συνθέτουν ένα οικείο περιβάλλον που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε.

Εκεί θα βρείτε από καλής ποιότητας καφέ και φαγητό έως cocktail για τα οποία φημίζεται. Και αυτό οφείλεται στο ότι στην αρbarόριζα ξέρουν να παντρεύουν με τρόπο μοναδικό ελληνικά αποστάγματα με ξεχωριστές γεύσεις. Δοκιμάστε το “Nuts & Guts” με ψημένη ρακί Αμοργού, λικέρ καρύδι, σουμάδα και κολοκυθοπέπονο ή το Strawberry Hills όσοι λατρεύετε τα γλυκά ποτά.

Εκτός από ποτό, στην Αρbarόριζα θα μπορέσετε να απολαύσετε και νόστιμα πιάτα! Από Burgers, φρέσκες σαλάτες αλλά και brunch με αυγά ποσέ, croque madame, μεχρι pancakes και αφράτα croissant βουτύρου.

INFO

Πλατεία Πλαστήρα 10, Παγκράτι

2107019530

Καθημερινά από τις 9:00 – 3:00 π.μ.