3+1 εστιατόρια της Αθήνας με άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα

251

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι λένε, κι έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία λίστα με 4 άκρως ρομαντικά αθηναϊκά εστιατόρια για να γιορτάσετε την αγάπη σας, ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου. Εσείς που θα δειπνίσετε απόψε;

Τρένο στο Ρουφ

Το κομψότατο wagon restaurant του Τραίνου στην αποβάθρα του Ρουφ, είναι μία αναπαλαιωμένη προπολεμική εστιάμαξα, που λειτουργεί ως εστιατόριο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο στην αυθεντική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής ή και να παρακολουθήσουν στον ίδιο χώρο, ανάλογα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της κάθε περιόδου, εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωντανή μουσική, εκθέσεις φωτογραφίας και άλλα πρωτότυπα καλλιτεχνικά δρώμενα.

INFO

Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

210 5298922

Σπονδή

Όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, θα βρείτε στο πανέμορφο νεοκλασικό της οδού Πύρρωνος, στο Παγκράτι.

Από το 1996, η Σπονδή, αποτελεί μία από τις απαραίτητες γευστικές στάσεις στην πόλη, εξαιτίας της κομψότητάς της, της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί αλλά και της εντυπωσιακής παρουσίασης των πιάτων της.

INFO

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

210 7564021

Skyfall

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα.

H απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό, για να απολαύσετε εκλεπτυσμένα πιάτα αλλά και υπέροχα coctails.

INFO

Μάρκου Μουσούρου, Αθήνα

210 9210098

Chocolat Royal

Στην καρδιά του Θησείου, το εστιατόριο Chocolat Royal, προσφέρει μία μοναδική θέα που θα σας κόψει την ανάσα!

Εδώ και χρόνια αποτελεί ένα all day στέκι στην περιοχή και όχι άδικα, αφού εκτός από τις μαγικές εικόνες, προσφέρει και μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία αποτελούμενη από νόστιμες διεθνείς σπεσιαλιτέ, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

INFO

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο

210 3469077