ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης για σημαντικούς Σέρβους Τour Operators σε Πρέβεζα και Μετέωρα

5

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ανδρέα Φιορεντίνου εγκρίθηκε η υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Εξωτερικού Σερβίας στην Πρέβεζα και τα Μετέωρα από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των Σέρβων Τour Operators, κ.κ. Elena Dordevic Rakic( Filip Travel), Neskovic Sladana (Mediterraneo Holidays), Marijana Stevic (Argus Tours) και Ana Manasijevic (Belvi Travel).

Το ταξίδι υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Πρέβεζας και Μετεώρων.

Το Filip Travel διαθέτει το καλύτερο Customer Relations Marketing (C.R.M.) στην περιοχή των Βαλκανίων. Αποτελεί έναν ιδιαιτέρως δυναμικό τουριστικό οργανισμό στη χώρα ενώ προωθεί αρκετούς ελληνικούς προορισμούς στη Σέρβικη τουριστική αγορά από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, ετησίως.

Ο Mediterraneo Holidays είναι σπεσιαλίστας Τour Operator σε ό,τι αφορά την Ελλάδα με την πώληση τουριστικών πακέτων που αφορούν ελληνικούς προορισμούς. Συμπεριλαμβάνει στα προγράμματά του πακέτα διακοπών με ναυλωμένες πτήσεις (charters) και κρουαζιέρες για την Ελλάδα και ένα μικρό μέρος για την Κύπρο, Μάλτα και τη Μαγιόρκα (2024).

Το Argus Tours έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στη Σερβία. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Τour Operators στη χώρα. Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού διέθεσε πολλά τουριστικά πακέτα για ποικιλία ελληνικών προορισμών, τόσο αεροπορικώς όσο και οδικώς.

Το Belvi Travel, είναι ένας από τους σημαντικότερους Τ.Ο. της σερβικής τουριστικής αγοράς με τουριστικά πακέτα διακοπών σε όλη την Ελλάδα.