«The Dolli»: Το πιο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο της Ελλάδας γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα!

28

Το πιο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο της Ελλάδας, το ξενοδοχείο “ΤΗΕ DOLLI” του ομίλου της Grecotel, αυτά τα Χριστούγεννα σας καλεί να αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών και να απολαύσετε μοναδικές εορταστικές στιγμές με θέα… την Ακρόπολη!

Η περίτεχνη διακόσμηση, το άρωμα των χριστουγεννιάτικων λιχουδιών και οι προσεγμένες μελωδίες μεταμορφώνουν το “The Dolli” στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Και επειδή φέτος γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα θέλει να μοιραστεί μαζί σας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες! Απολαύστε δείπνο ή ποτά με εκπληκτική πανοραμική θέα και μουσική, απολαυστικό απογευματινό τσάι ή το ξεχωριστό brunch του Σαββατοκύριακου εμπλουτισμένο με εορταστική διάθεση.

Ακόμη και αν δεν μένει κανείς στο ξενοδοχείο, μπορεί να απολαύσει λίγη από τη λάμψη του στο rooftop εστιατόριο «Dolli’s» δείπνο, με signature συνταγές και εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες, με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Στo «The Dolli» το μοναδικο design, οι εκλεκτές γεύσεις και η άψογη εξυπηρέτηση απογειώνουν την τέχνη της φιλοξενίας.

Η επιμέλεια αυτού του γαστρονομικού ταξιδιού που περιλαμβάνει από αρώματα Μεσογείου μέχρι πικάντικη ευωδιά Ανατολής ανήκει στον executive chef Σάκη Τζανέτο και την ομάδα του.

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το εορταστικό μενού ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 695 1979579

Το στολίδι της Grecotel βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και στεγάζεται στο Μέγαρο Καλλιμασιώτη, το οποίο για δεκαετίες στέγαζε κατάστημα του γνωστού οίκου υφασμάτων Χυτήρογλου.  Θεμελιωμένο το 1925, ανακατασκευάστηκε με τρόπο που αναδεικνύει τον ιδιαίτερο ιστορικό χαρακτήρα του, κλείνοντας ωστόσο το μάτι στο σύγχρονο design.

Πληροφορίες

Μητροπόλεως 49, Αθήνα, 10556

Τηλ.: 21 6004 7000

thedolli.com