Ελβετία: Ξενοδοχείο προσφέρει καραντίνα… πολυτελείας

33

Καραντίνα υψηλής ποιότητας σε πολυτελή διαμερίσματα προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της μία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελβετία, κι όλα αυτά με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν γεύματα και οι ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και τεστ για τον κορωνοϊό. Τα διαμερίσματα καραντίνας στη Ζυρίχη, το Ζουγκ και τη Λουκέρνη διατίθενται αντί 190 έως 750 ευρώ την ημέρα, αναφέρει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Le Bijou Hotel & Resort Management AG Αλεξάντερ Χούμπνερ.

Διαβάστε επίσης

Προσθέτει μάλιστα ότι η εταιρεία συνεργάζεται με μια ιδιωτική ελβετική υγειονομική υπηρεσία, προσφέροντας τη δυνατότητα επίσκεψης νοσηλευτικού προσωπικού αντί επιπλέον 750 ευρώ την ημέρα. Σε ό,τι αφορά το τεστ για τον κορονοϊό, μπορεί να γίνει στο δωμάτιο – χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί ο πελάτης σε νοσοκομείο – αντί 470 ευρώ.

Έως τώρα έχουν γίνει ήδη 5 κρατήσεις για την υπηρεσία ”Covid-19”, ενώ, σύμφωνα πάντα με τον κ. Χούμπνερ, όλες οι μονάδες της εταιρείας λειτουργούν και χωρίς προσωπικό, συνεπώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν καν χειραψία!