Στην Καντίνα της Μιχαλακοπούλου για τις καλύτερες κοτομπουκιές της πόλης

1.237

Ξενυχτήσατε και πεινάτε; Σχολάσατε από την δουλειά και δεν έχετε διάθεση για μαγείρεμα; Έχετε όρεξη για κοτομπουκιές; Για όλα η απάντηση είναι μία και βρίσκεται στη Μιχαλακοπούλου!

Εδώ και χρόνια αυτή η Καντίνα προσθέτει στην καθημερινότητα μας γεύση με τα αξεπέραστα της Hot Dog αλλά και τις συγκλονιστικές της Κοτομπουκιές.

Δεν είναι τυχαία από τις πιο διάσημες καντίνες στην Αθήνα. Και σε αυτό βοήθησε η φήμη της για τις κοτομπουκιές η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της πρωτεύουσας! Το θρυλικό καγκελάκι ακριβώς απ’ έξω, έχει φιλοξενήσει γενιές γενιές καλοφαγάδων από διάφορα σημεία της πόλης, που κοντοστέκονται για τις να απολαύσουν.

Και ναι, η αγάπη μου για τις κοτομπουκιές της Μιχαλακοπούλου φαίνεται ξεκάθαρα από την αρχή αυτού του άρθρου (αν δοκιμάσετε θα καταλάβετε). Ωστόσο, θα ήμουν άδικη αν δεν αναφερόμουν και στα υπέροχα hot dog. Ζεστά και αφράτα ψωμάκια αγκαλιάζουν τα υλικά της επιλογής σας προσφέροντας μοναδικές γεύσεις.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Αν δεν είναι στον δρόμο σας κανένα πρόβλημα! Όλα όσα περιέγραψα παραπάνω μπορούν να έρθουν στην πόρτα σας, αν μένετε στα πέριξ.

INFO

Μιχαλακοπούλου 38

Καθημερινά: 10:00 μ.μ – 6:00 π.μ

Σάββατο: 10:00 μ.μ. – 7:00 π.μ

210 7229129