Τι μπορείς να κάνεις στο Λονδίνο το Φθινόπωρο… εκτός από το να βραχείς!

1.583

Όποια εποχή κι αν επιλέξετε για να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, το μόνο σίγουρο πως δε θα σας απογοητεύσει! Το Φθινόπωρο όμως σ’ αυτήν την πόλη έχει το δικό του χρώμα και άρωμα…

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα πράγματα τα οποία μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην Αγγλική πρωτεύουσα.

1.Βόλτα στο Hyde Park

Το Hyde Park είναι ένα από τα πιο διάσημα πάρκα στον κόσμο! Βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, είναι το μεγαλύτερο από τα βασιλικά πάρκα. Ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης ντύνετε με τα χρώματα του Φθινοπώρου και γοητεύει και τον πιο απαιτητικό.

2.Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Πλατεία Leicester Square. Εκεί κάθε αρχές Οκτώβρη διοργανώνεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Διάσημοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και celebrities παρευρίσκονται στις επίσημες προβολές.

3.Πιείτε αγγλικό τσάι

Μπορεί ο καφές να είναι η πιο εύκολη επιλογή ωστόσο δε γίνεται να μην απολαύσετε το διάσημο αγγλικό τσάι που αποτελεί ιεροτελεστία εδώ και αιώνες, ειδικά τώρα που το απαιτεί και η εποχή. Το εν λόγω τσάι προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία και είθισται να συνοδεύεται από αλμυρά και γλυκά σνακ, οπότε φροντίστε να έχετε αρκετό χώρο στο στομάχι σας.

4.Κρουαζιέρα στο Greenwich

Στην προκυμαία Westminster κοντά στο Big Ben βρίσκονται τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια που κάνουν τα σχετικά δρομολόγια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα σας δοθεί η δυνατότητα να απολαύσετε από κοντά τις γέφυρες του Λονδίνου, το London Eye και το Κοινοβούλιο, το Σίτυ, το Γουέστμινστερ, το Κάναρυ Γουόρφ ακούγοντας από τα μεγάφωνα την ξενάγηση.

5.Βόλτα και ψώνια στο Notting Hill

Η διάσημη αριστοκρατική συνοικία με τα χρωματιστά σπίτια τα ρομαντικά στενά αξίζει την επίσκεψη σας. Πάρτε το tube (μετρό) μέχρι το σταθμό Notting Hill Gate κα ξεκινήστε την περιήγηση, η οποία θα κορυφωθεί στη διάσημη Portobello Road που φιλοξενεί πολλά μικρά καταστήματα πώλησης πάσης φύσεως αναμνηστικών, πορσελάνης, καπέλων, ειδών αγγλικών ομάδων, γκραβούρων και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε δίκαιες πάντως τιμές.