Μαχαραγιάς από την Ινδία έβαλε το παλάτι του στην Airbnb!

41

Τη σουίτα παλατιού θα μπορεί να ενοικιάσει όποιος επιθυμεί μέσω της δημοφιλής πλατφόρμας βραχυπρόθεσμης μίσθωσης Airbnb!

Πιο συγκεκριμένα, η βασιλική οικογένεια του Τζαϊπούρ της Ινδίας γίνεται η πρώτη στον κόσμο που δίνει το παλάτι της, το City Palace of Jaipur, προς ενοικίαση.

Όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα, με 900 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις σε σουίτα σ’ ένα από τα 300 ετών παλάτια που ανήκουν στη ινδική βασιλική οικογένειας, και που στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί καλεσμένοι τόσο διάσημοι όσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η σουίτα με μπάνιο, κουζίνα, υπνοδωμάτιο 2 ατόμων κι εσωτερική πισίνα. Ένας προσωπικός μπάτλερ θα κανονίσει τις περιηγήσεις σας στην πόλη με ξεναγό.

«Τα ταξίδια μου με Airbnb με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα σε νέες πόλεις και είμαι πολύ χαρούμενος που η ινδική φιλοξενία μοιράζεται με άλλους», δήλωσε ο Μαχαραγιάς, Παντμανάβα Σινγκ. «Είμαι ενθουσιασμένος που η οικογένειά μου και εγώ συνεργαζόμαστε με την Airbnb για να δώσει στους ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσουν το Ραζαστάν.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Diya Kumari, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει τις γυναίκες της υπαίθρου και τους τεχνίτες του Ρατζαστάν.