Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή του 1ου Patras Street Food Festival

33

Ένα τριήμερο μουσικών και γευστικών απολαύσεων περιμένει όσους βρεθούν στην Πάτρα στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου, στον μαγευτικό Κήπο της Apotheosis (Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1, Πάτρα).

Οι επισκέπτες του Patras Street Food Festival θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της πόλης . Όλα αυτά θα πλαισιωθούν από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, το event θα ανοίξουν οι 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα και το βράδυ ο «Νίκος Πορτοκάλογλου & οι ευγενείς αλήτες» θα κλείσουν την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων.

Το Σάββατο οι «Natural Beat», οι «Passepart out» και ο εκπληκτικός frontman των Raining Pleasure «Vassilikos» δώσουν ξεχωριστό παλμό στη μεγάλη γιορτή.

Τέλος, την Κυριακή, οι «Cubaneros» θα μας χορέψουν σε latin ρυθμούς και το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει με η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης».

Επιπλέον, το πρωινό της Κυριακής είναι αφιερωμένο στα παιδιά με τη παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ’ όνομά σου» με τον Φοίβο Δεληβοριά, παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Χρήστο Καλπουζάνη και τους Χ-Saltibagos.