Το Conde Nast Traveler προβάλει τη Σύρο και την Πάρο

24

Πάρο και Σύρο προτείνει το Conde Nast Traveler ως “ήσυχα νησιά” σε άρθρο με τίτλο “Μπορώ να πάω στην Ελλάδα; Οι κανόνες για τα ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Συγκεκριμένα για την Πάρο αναφέρει ότι είναι γνωστή για τις απομακρυσμένες παραλίες της και παραπέμπει σε παλιότερο άρθρο του Δεκεμβρίου 2021 όπου σημαντική αναφορά υπήρχε για τη Μήλο, την Τήνο και την Αμοργό.

Επιπλέον, στο άρθρο αναφέρεται το πως μπορεί να ταξιδέψει κάποιος στην Ελλάδα από τη Βρετανία, ποιες είναι οι προϋποθέσεις εισόδου αλλά και το που μπορεί κανείς να μείνει.

Παράλληλα σύμφωνα με το άρθρο, το island-hopping είναι ο προφανής τρόπος για να περάσει κανείς τις μέρες του στην Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει κανείς να επισκεφθεί και την Αθήνα. Η πόλη σφύζει από μπαρ, ξενοδοχεία και εστιατόρια ενώ η παραλία εκτείνεται κατά μήκος της πόλης σε απόσταση 80 χιλιομέτρων.

Νέα προγράμματα κρουαζιέρας με προορισμό και τη Μήλο ανήγγειλε η MSC

Στο μεταξύ, τα νέα προγράμματα κρουαζιέρας με προορισμό και τη Μήλο ανήγγειλε η MSC. Θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από 30 Απριλίου 2022 έως και 08 Οκτωβρίου 2022 από Πειραιά και κάθε Κυριακή από 1 Μαϊου 2022 έως και 9 Οκτωβρίου 2022 από Θεσσαλονίκη.