Περισσότερα ταξίδια με έμφαση στις εμπειρίες θα κάνουν το 2020 οι Αμερικανοί

14

To 37% των Αμερικανών ταξιδιωτών επιθυμούν να ταξιδέψουν περισσότερο φέτος από πέρυσι, ενώ όσοι ταξιδεύουν σε προορισμούς του εξωτερικού δηλώνουν ότι θα κάνουν 2,2 διακοπές κατά μέσα όρο αυτή τη χρονιά.Αυτό ήταν ένα από τα συμπεράσματα έρευνας της Ένωσης Τουρ Οπερέιτορ των ΗΠΑ (USTOA), σε συνεργασία με την MMGY Global, σε δείγμα 2.026 οικονομικά εύρωστων Αμερικανών ταξιδωτών με ετήσιο εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων, η οποία είχε στόχο να αποκαλύψει τις ταξιδιωτικές προθέσεις των Αμερικανών το 2020.

Οι πλούσιοι Αμερικανοί επιλέχθηκαν λόγω της αίσθησης που έχουν ότι οι προορισμοι που επισκέπτονται λένε πολλά για το ποιοί είναι οι ίδιοι ως άνθρωποι.Το 92% επιλέγουν προορισμό που θα τους προσφέρει εμπειρίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και το 89% επισκέπτεται μέρη όπου μπορεί να ανακαλύψει μια νέα περιπέτεια.

Το 83% αναζητά εμπειρίες από νέες κουζίνες στις διακοπές, ενώ το 87% προτιμά να δίνει έμφαση στη δημιουργία αναμνήσεων παρά στην απόκτηση αγαθών. Το 69% των millennials προτιμούν ομαδικές ξεναγήσεις, το 59% προτιμά τουριστικό γραφείο για την κράτηση διακοπών στο εξωτερικό και το 41% αποφεύγει να επισκέπτεται δημοφιλείς προορισμούς προτιμώντας διακοπές σε πιο «ψαγμένους».

Πηγή: TornosNews