Κοινωνικός τουρισμός: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

28

Σε περίπου 10 ημέρες, δηλαδή λίγο μετά τις 15 Ιουνίου, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Μάλιστα ο κ. Πρωτοψάλτης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, έβαλε τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων που είχαν ακουστεί εξαιτίας και των προβλημάτων που είχαν προκύψει τις πρώτες μέρες που η πλατφόρμα «έπεφτε», αλλά και του ότι η προθεσμία έληγε σε μέρα αργίας και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, η διαδικασία συνεχίζεται όπως είχε προγραμματιστεί, δηλαδή η πλατφόρμα έκλεισε και στη συνέχεια θα βγουν τα αποτελέσματα, νωρίτερα από άλλες χρονιές. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν σε περίπου 10 ημέρες, δηλαδή λίγο μετά τις 15 Ιουνίου. Πέρσι τα προσωρινά αποτελέσματα είχαν βγει στις 8 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

«Παρακολουθούσαμε πολύ στενά με τη Διεύθυνση Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που υπήρχαν αναμονές, αλλά η πλατφόρμα δεν έπεσε. Και να σας πω απλώς ότι από Σάββατο βράδυ μέχρι χθες το βράδυ γίνανε τριακόσιες εξήντα χιλιάδες αιτήσεις. Δηλαδή δούλεψε πολύ καλά και σήκωσε το σύστημα έναν τρομερό όγκου αιτήσεων. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι κάποια στιγμή που μπήκαν ίσως είχαν αναμονή. Έπρεπε να επιστρέψουν σε 5 λεπτά», ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνει και ο Τουρισμός για Όλους για voucher αξίας 150 ευρώ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κατάλυμα της επιλογής σας.