Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ψάχνει σύντροφο για να ταξιδέψει μαζί του…στο φεγγαρι!

23

Ανοικτή πρόσκληση σε «γυναίκα σύντροφο» που θα τον συνοδέψει στο πρώτο εμπορικό διαστημικό ταξίδι γύρω από τη Σελήνη το 2023, απηύθυνε ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιουσάκου Μεζάουα. 

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος Μαετζάουα, ο οποίος πούλησε την διαδικτυακή εταιρεία μόδας “Zozo Inc” που διέθετε, αναζητεί αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το “AbemaTV”.

«Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε ο 44χρονος Ιάπωνας σε ιστοσελίδα, όπου καλεί υποψήφιες.  «Θέλω να βρω μια “σύντροφο ζωής”. Με αυτήν τη σύντροφό μου θέλω να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα», συνεχίζει ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να «επιθυμούν να ταξιδέψουν στο διάστημα και να μπορούν να συμμετάσχουν και στην προετοιμασία του ταξιδιού» και επίσης «να επιθυμούν την παγκόσμια ειρήνη», γράφει η ιστοσελίδα. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 17 Ιανουαρίου και ο Μεζάουα θα επιλέξει την σύντροφό του στο τέλος Μαρτίου.

Ο δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να πάρει μαζί του στην πτήση μια καλλιτέχνιδα για να προκύψουν στη συνέχεια έργα εμπνευσμένα από την εμπειρία αυτή στο πλαίσιο ενός άλλου πρότζεκτ που το ονόμασε «Αγαπητό Φεγγάρι».