Η TUI προβλέπει αύξηση αφίξεων 10% το 2024 στην Ελλάδα

16

Αύξηση στην πελατεία του Ομίλου της TUI στη χώρα μας κατά 10% το 2024, σε σύγκριση με πέρυσι, διαβλέπει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Sebastian Ebel, σύμφωνα με όσα είπε  κατά την παρουσίαση του προγράμματος The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει σχεδιάσει το TUI Care Foundation για να μεταμορφωθεί η Ρόδος σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Η παρουσίαση έγινε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στην Αθήνα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον κ.Ebel οι κρατήσεις για θερινές διακοπές στη χώρα μας το πρώτο τρίμηνο καταγράφουν αύξηση 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Stefan Baumert, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Γερμανίας, κατά την έναρξη της ITB στο Βερολίνο, δήλωσε ότι η TUI Deutschland αναμένει υψηλό όλων των εποχών για την Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μαγιόρκα είναι ο Νο 1 προορισμός της TUI Deutschland στις πωλήσεις για το καλοκαίρι, με αύξηση, επί του παρόντος, 31% σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι. Ακολουθεί η Τουρκική Ριβιέρα με αύξηση 29%.

Έπονται: στην τρίτη θέση η Κρήτη, στην 4η η Ρόδος και στην 6η η Κως (5η η Χουργκάντα).