Έρχονται στην Ελλάδα τα W Hotels – Το πρώτο στην Costa Navarino

8

Tην είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του πρώτου W στην Costa Navarino ανακοίνωσαν η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Πότε θα ανοίξει

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

Ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με το νέο W Costa Navarino, ενισχύοντας την παρουσία της Marriott International σε αυτόν τον υπέροχο μεσογειακό προορισμό” δήλωσε η Candice D’Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Marriott International.

“Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή” δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

Πλήθος δραστηριοτήτων

Σύγχρονα γήπεδα τένις κι ένας χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στα θαλάσσια σπορ, αλλά και ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα καθώς και 4 γήπεδα γκολφ, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια της Costa Navarino, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση.