Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο με θέμα τα video games

69

Αλυσίδα ξενοδοχείων με θέμα τα video games, ανοίγει η Atari στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για σύμπραξη με τον όμιλο GSD Group και την εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων True North Studio.

Τα σχέδια για το πρώτο ξενοδοχείο

Το πρώτο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στο Φοίνιξ και το σχέδιο είναι να προσφέρει διαμονή και ψυχαγωγία με συμμετοχή σε live e-sports εκδηλώσεις, αλλά και πρόσβαση σε ειδικούς για παιχνίδι χώρους και εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας VR/AR.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την GSD Group και την True North Studio για να δημιουργήσουμε τα πρώτα ξενοδοχεία Atari στις ΗΠΑ» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais. «Μαζί θα χτίσουμε ένα χώρο που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος διαμονής. Η Atari είναι ένα εικονικό παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, χωρών, πολιτισμών και ανυπομονούμε οι λάτρεις και οι οικογένειές τους να απολαύσουν αυτή τη νέα φιλοσοφία ξενοδοχείου» πρόσθεσε.

Πότε ξεκινάει η ανέγερση του ξενοδοχείου της Atari

Η ανέγερσης του ξενοδοχείου στο Φοίνιξ θα ξεκινήσει στα μέσα του 2020. Ξενοδοχεία Atari θα αποκτήσουν και οι πόλεις, Όστιν, Σικάγο, Ντένβερ, Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ και Σιατλ.

«Τα ξενοδοχεία Atari θα είναι τα πρώτα του είδους στις ΗΠΑ και θα προσφέρουν στους λάτρεις των video games όλων των ηλικιών την απόλυτη εμπειρία στην ψυχαγωγία και σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού», ανέφερε η συνιδρύτρια της GSD Group, Σέλι Μέρφι. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε αυτό το πρότζεκτ με τόσο σπουδαίους εταίρους» είπε.