Δήμος Αθηναίων: Με κέφι, γέλιο και πολλά παιχνίδια γιορτάζεται η Γιορτή του Πατέρα στο Άλσος Παγκρατίου

24

Μια Κυριακή γεμάτη παιχνίδι, γέλιο και χαρά, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων- με τη συμβολή του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών- στο Άλσος Παγκρατίου, την Κυριακή 18 Ιουνίου από τις 10.00 έως τις 13.00.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που υποστηρίζονται από το παιδαγωγικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αθηναίων. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα μπορούν με ασφάλεια να πειραματιστούν στο θεατρικό παιχνίδι, σε εργαστήρια κολάζ, πηλού και ζωγραφικής, να μετάσχουν σε ψυχοκινητικά παιχνίδια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα με στόχους, αλλά και να παίξουν στη «Γωνιά Νερού» και στο λούνα παρκ χρωμάτων.

«Για δεύτερη χρονιά διοργανώνουμε την Γιορτή του Πατέρα αναδεικνύοντας έμπρακτα την ισότητα στη γονεϊκότητα και αναγνωρίζοντας την ισότιμη και ισάξια συμμετοχή των γονέων στο μεγάλωμα ενός παιδιού » σημειώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης καλώντας γονείς και παιδιά στο Αλσος Παγκρατίου για να περάσουν ένα ξέγνοιαστο πρωινό Κυριακής με κέφι μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις.