ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στο Λαύριο: Παιχνίδι, ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλους

20

Η πλατεία Ηρώου στο Λαύριο φιλοξένησε το Σάββατο 2 Μαρτίου το κορυφαίο τουρνουά 3×3 που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την τρίτη στάση του στο Λαύριο. Η διοργάνωση, μία συνεργασία της ΔΕΗ με την Eurohoops με σκοπό τη διάδοση του 3×3 και την ανάδειξη των αληθινών πρωταγωνιστών μέσα από τις πόλεις και τις γειτονιές που επισκέπτεται, μετέτρεψε τη γραφική πλατεία Ηρώου, της ιστορικής περιοχής της Λαυρεωτικής, σε έναν υπαίθριο γήπεδο 3×3. Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν με παράλληλες δραστηριότητες, έχοντας ως σύμμαχό τους τον καλό καιρό και την ανεβασμένη διάθεση.

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops φιλοξένησε 100 λάτρεις του μπάσκετ κάθε ηλικίας, οι οποίοι συμμετείχαν σε 47 αγώνες του τουρνουά 3×3. Περισσότεροι από 1.500 επισκέπτες και συμμετέχοντες διασκέδασαν, επίσης, σε παράλληλες δραστηριότητες που περιλάμβαναν basketball challenges, ένα εντυπωσιακό Street Basketball Show από τον Freestyler Dudek, Mirror Photobooth και μοναδικά δώρα. Παράλληλα, αγόρια και κορίτσια έκαναν διασκεδαστικά καρφώματα στο φουσκωτό γήπεδο και “μεταμορφώθηκαν” με λαμπερά χρώματα και μπασκετικά σχέδια στο Face Painting corner.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ και παίκτες του Λαυρίου στη Basket League, Βασίλης Καββαδάς και Βασίλης Μουράτος, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.

Μετά τον Κορυδαλλό, τη Βούλα και το Λαύριο, η Μεταμόρφωση θα πάρει την “ασίστ” για το επόμενο ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops με πολλές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να ακολουθούν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.