Χριστούγεννα στο μαγεμένο δάσος της Καρδίτσας!

157

Φέτος τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα θα είναι μαγικά. Το Παυσίλυπο, το Μαγεμένο Δάσος έχει απλώσει τη μαγεία και την ομορφιά του σε όλη την πόλη.

Η κεντρική πλατεία με το στολισμένο δέντρο, με την φάτνη, αλλά και τη στρόγγυλη χριστουγεννιάτικη μπάλα λουσμένη στο φως έχει αποκτήσει άλλη όψη.

Το Μαγεμένο Δάσος στήθηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες.

Η πλατεία δικαστηρίων στολισμένη με τον τεράστιο φωτεινό Άγγελο που έχει στηθεί δίνει τον τόνο των Χριστουγέννων.

Ο κεντρικός πεζόδρομος με τον υπέροχα φωτισμένο θόλο ταξιδεύει τον διερχόμενο στη μαγεία της πόλης και ταυτόχρονα τον οδηγεί στο μαγεμένο δάσος.

Η πλατεία Πλαστήρα και αυτή φόρεσε τα γιορτινά της ενώ το Παυσίλυπο λουσμένο στο φως των προβολέων και των χριστουγεννιάτικων φώτων με τις υπέροχες κατασκευές.

«Φροντίζουμε όλα να είναι στη θέση τους στις 4 του Δεκέμβρη οπότε οργανώνουμε τη μεγάλη τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία» δηλώνει ο δήμαρχος κ. Τσιάκος.

Η έναρξη

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προγραμματιστεί η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία τις πρώτες βραδυνές ώρες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ημέρα του Πολιούχου Αγ. Σεραφείμ και ημέρα τοπικής αργίας. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με θεατρικό δρώμενο που οργανώνει το Θέατρο Όψεις στην Κεντρική πλατεία, θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Καρδίτσας με τη συνοδεία τη Φιλαρμονικής του Δήμου.

Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο, θα μεταβούν στην είσοδο του Μαγεμένου Δάσους όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στην πλατεία Πλαστήρα με πρωταγωνιστές τους youtubers και Djs SUPERSAN και BLEND MISHKIN.