Αυτή είναι η καλύτερη ώρα και ημέρα για να ταξιδέψετε αεροπορικώς

12

To πρωί της Τετάρτης είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας για να ταξιδέψει κανείς με πτήση, καθώς, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας HappyOrNot, διαπιστώνεται ότι όσοι πετούν τα πρωινά της Τετάρτης απολαμβάνουν περισσότερο την πτήση.

Η HappyOrNot έλαβε στοιχεία από περισσότερα από 7 εκατ. σημεία απόκρισης πελατών στα Smiley terminals των αεροδρομίων από περισσότερες από 30 χώρες από όλο τον κόσμο κατά το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η Τετάρτη έλαβε 83,7% θετικές κριτικές από τους πελάτες, αποτελώντας τη καλύτερη ημέρα για πτήση, ενώ η Κυριακή αναδείχθηκε ως η χειρότερη με θετικές κριτικές που δεν ξεπέρασαν το 79,9%.

Αναφορικά με την καλύτερη ώρα πτήσης, οι ταξιδιώτες ψήφισαν τις 4 τα ξημερώματα (85,2%), ενώ και οι υπόλοιπες πρωινές ώρες συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες (84% «ψήφισε» 7 π.μ. και 8 π.μ.). Αντίθετα, οι πτήσεις αργά τη νύχτα είναι οι χειρότερες σύμφωνα με τις απόψεις των επιβατών, με τις ώρες 10 μ.μ. και 11 μ.μ. να λαμβάνουν τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών αξιολογήσεων (76,4%).

Τα “Smiley Terminals” της εταιρίας είναι τοποθετημένα σε πέντε διαφορετικές περιοχές κάθε αεροδρομίου: στην ασφάλεια, τις αφίξεις, το τσεκ ιν, τις τουαλέτες και τις αποσκευές. Ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές, η περιοχή αναμονής για τις αποσκευές συγκέντρωσε τις πιο αρνητικές κριτικές, ενώ τα σημεία ασφάλειας έλαβαν το μικρότερο ποσοστό αρνητικών κριτικών, καθιστώντας τα τα πιο ευχάριστα σημεία στο αεροδρόμιο!

Τέλος, τα τρία πιο συχνά παράπονα των ταξιδιωτών σχετίζονται με τη φιλικότητα του προσωπικού, τις μεγάλες ουρές αναμονής και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων.

πηγή: tornosnews