Αγκαλιά με τα σύννεφα: Ένα από τα πιο ψηλά ξενοδοχεία στον κόσμο ανοίγει στο Ντουμπάι

60

Ένα από τα πιο ψηλά ξενοδοχεία στον κόσμο, ανοίγει στο Ντουμπάι το 2024.

Το ξενοδοχείο Ciel θα φτάσει τα 365 μέτρα ύψος, ξεπερνώντας κατά 9 μέτρα το πρώην ρεκόρ του Gevora Hotel για το Ντουμπάι. Η ανέγερση του ξενοδοχείου βρίσκεται σχεδόν στη μέση, αφού έχουν ήδη ολοκληρωθεί 52 από τους 82 ορόφους του.

Το Ciel, , αναμένεται ότι θα εκπληρώσει την προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσής του κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2023, με τα εγκαίνια να έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ο ουρανοξύστης ύψους 365 μέτρων κατασκευάζεται από τον επικεφαλής αναπτυξιακό εταίρο του The First Group, China Railway Construction Corporation (CRCC).

Σημειώνεται ότι το Ciel θα στεγάσει πάνω από 1.000 δωμάτια και σουίτες, χώρους F&B συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου στον 13ο όροφο το οποίο θα λειτουργεί 24 ώρες, Sunset Lounge στον 74ο όροφο, πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο, Horizon Bar στον 76ο όροφο και Ciel Observatory & Lounge στον 82ο όροφο, με θέα 360 μοιρών στο Ντουμπάι.

Τέλος, στον 54ο όροφο θα βρίσκεται το πολυτελές σπα και κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, το οποίο θα έχει εντυπωσιακή θέα στη μαρίνα.

Πηγή: tornosnews