7 ταξιδιωτικά gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας!

4.683

Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία πλέον αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Κάπως έτσι δίνουμε τέλος στο αν τσαλακώθηκαν τα ρούχα μας ή αν ξεμείναμε από μπαταρία μέσα στη μέρα.

Η προετοιμασία της βαλίτσας σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο στην παρακάτω λίστα θα δείτε μερικά από τα must haves που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το ταξίδι σας πιο εύκολο!

Powerbank

Πρώτο και καλύτερο φυσικά το powerbank!  Έχει τη δυνατότητα να φορτίσει πλήρως έως δύο συσκευές ή να μισό-γεμίσει τέσσερις διαφορετικές, μέσω θύρας USB. Είναι μικρός, εύχρηστος και μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία. Προσέξτε την ισχύ τους!

Ανιχνευτής αποσκευής

Μία από τις εμπειρίες που σίγουρα δεν θα θέλετε να ζήσετε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, είναι η απώλεια της αποσκευή σας. Γι’ αυτόν το λόγο προμηθευτείτε έναν ανιχνευτή αποσκευής έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή (θα πρέπει να κατεβάσετε και το αντίστοιχο app στο κινητό σας) που βρίσκεται η αποσκευή σας.

Σίδερο Ταξιδιού

Τα τσαλακωμένα ρούχα από την βαλίτσα θα αποτελούν παρελθόν. Το μίνι σιδερό έρχεται για να λύσει και αυτό το ταξιδιωτικό πρόβλημα. Χωράει παντού και κάνει τα ρούχα σας πιο φρέσκα από ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Φορτιστές για όλες τις συσκευές

Ένα από τα πιο χρήσιμα ταξιδιωτικά gadgets που πρέπει να πακετάρετε στην αποσκευή σας όταν ετοιμάζεστε για ταξίδι. Εξοικονομήστε χώρο και προμηθευτείτε έναν φορτιστή που θα προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σας. Μην ξεχάσετε να πάρετε και μετατροπέα ή μετασχηματιστή για την πρίζα, σε περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς σε αυτές χρησιμοποιούν τάση ρεύματος των 110 Volts.

Μαξιλάρι ταξιδιού

Ενα ποιοτικό μαξιλάρι ταξιδίου μπορεί να κάνει τη διαφορά, κυρίως στις πτήσεις μεγάλης απόστασης, καθώς σας εγγυάται έναν καλό ύπνο, όποια θέση και αν πετάτε. Προσπεράστε τα απλά, δωρεάν, ταξιδιωτικά μαξιλάρια αφού το πιθανότερο είναι να γλιστρήσουν από τη θέση που σας βολεύει και προτιμήστε ένα μαξιλάρι ειδικό για πτήση, που θα προσφέρει καλή στήριξη στον λαιμό σας.

Ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Προσφέρουν μοναδικό ήχο, απομονώνοντας σχεδόν το 100% των εξωτερικών ερεθισμάτων όπως ομιλίες, κορναρίσματα, κλάματα κτλ. Το τεράστιο πλεονέκτημά τους είναι ότι αγγίζοντας τα ο ήχος μειώνεται σε τέτοιο βαθμό που σας επιτρέπει να μιλήσετε ή να ακούσετε κάτι που σας τράβηξε την προσοχή.

Ηλιακός φορτιστής Τζαμιού

Αν είστε στο αεροπλάνο, στο τρένο, στο λεωφορείο ή στο αμάξι και έχετε ξεμείνει από μπαταρία, τότε ο ηλιακός φορτιστής είναι η λύση σας. Κολλήστε τον στον τζάμι και αφήστε τον να μεταφέρει την ενέργεια του ήλιου στη συσκευή σας!