6+1 λόγοι που οι διακοπές τον Σεπτέμβρη είναι καλύτερες

234

Ο Αύγουστος ο δημοφιλέστερος μήνας για διακοπές έφυγε κι εσείς αναγκαστήκατε να περάσετε όλο το καλοκαίρι στη δουλειά;  Παρακάτω θα βρείτε όλους εκείνους τους λόγους που θα σας πείσουν ότι τελικά ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να κάνετε διακοπές!

1. Λιγότερος κόσμος, περισσότερη ησυχία

Ποιος δεν θέλει να απολαμβάνει τη γραφικότητα ενός τόπου σε συνδυασμό με ηρεμία; Τον Σεπτέμβρη θα απολαύσεις πολύ περισσότερο τις όμορφες ακτές και τα γραφικά σοκάκια μιας και θα έχουν αρχίσει σιγά σιγά… να αδειάζουν!

2. Οργάνωση χωρίς άγχος

Ανεύρεση καταλύματος, εισιτήρια κλπ. Όλα γίνονται ευκολότερα τον Σεπτέμβρη! Μάντεψε! Εκείνο το όμορφο ξενοδοχείο που σου άρεσε τώρα θα έχει διαθέσιμα δωμάτια!

3. Καλύτερες τιμές

Η ζήτησε πέφτει οπότε πέφτουν και οι τιμές. Πολλές φορές μπορείτε να βρείτε καταλύματα έως και 50% κάτω από τις τιμές του Αυγούστου.

4. Καλύτερο φαγητό και καλύτερη εξυπηρέτηση

Είναι λογικό όταν υπάρχει λιγότερος κόσμος η εξυπηρέτηση να γίνεται με περισσότερη άνεση. Το φαγητό σας θα φτάσει άμεσα μιας και ο σερβιτόρος επιτέλους θα χει σταματήσει να τρέχει…πανικόβλητος!

5. Η θάλασσα στα καλύτερά της

Ο καύσωνας έχει αρχίσει σιγά σιγά να υποχωρεί και έτσι μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου σε νορμάλ θερμοκρασίες χωρίς να υποφέρεις από τη ζέστη. Επιπλέον μην ξεχνάς ότι τα νερά στις θάλασσες αυτήν την περίοδο είναι πιο ζεστά αλλά και πιο καθαρά!

6. Καμία αναμονή σε διόδια, λιμάνια και αεροδρόμια

Καθόλου κίνηση στους δρόμους, άνεση στο πλοίο, καμία καθυστέρηση στην πτήση. Κανείς δεν θέλει να κουράζεται στις διακοπές του!

7. Η άδεια από τη δουλειά γίνεται απλή υπόθεση

Θυμάσαι εκείνες τις ατέλειωτες διαπραγματεύσεις με συναδέλφους και εργοδότες για το ποιοι θα πάρουν την άδεια τον 15 Aυγουστο; Τελικά πήρες άδεια τον Σεπτέμβριο; Έκανες την καλύτερη επιλογή. Και τώρα ξέρεις το γιατί!