Άνδρος – Το νησί που κάθε φθινόπωρο φιλοξενεί την μεγαλύτερη γιορτή…ορεινού τρεξίματος!

Όταν η θάλασσα συναντάει το βουνό...

29

Λίγες μέρες έμειναν πριν την εκκίνηση της μεγαλύτερης γιορτής ορεινού τρεξίματος, του Andros Trail Race, και τα μονοπάτια της Άνδρου είναι έτοιμα να υποδεχτούν εκατοντάδες δρομείς που θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου! 4 αγώνες 24Κ, 10Κ, 5Κ και 1Κ για παιδιά στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Άνδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η Άνδρος διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο μονοπατιών πάνω από 300χλμ. 180 από αυτά περιλαμβάνονται σε 20 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, ενώ 100χλμ του δικτύου αυτού, έχουν λάβει διακεκριμένη ευρωπαϊκή πιστοποίηση Leading Quality Trails – Best of Europe από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπορικών Συλλόγων (European Ramblers Association).

Τα τελευταία χρόνια οι περιπατητές πολλαπλασιάστηκαν στα μονοπάτια και νέοι εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί προσφέρουν ταξίδια για πεζοπορία στην Άνδρο.

Το Andros Trail Race κάθε φθινόπωρο προσφέρει μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα στους δρομείς που παίρνουν μέρος σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα ορεινού τρεξίματος.

Μια γιορτή αφιερωμένη στα μονοπάτια, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, “τρέχει” πια σε σταθερή τροχιά, κάθε χρόνο.