Το Dine Athens Restaurant Week επέστρεψε στην Αθήνα

24

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται από την Αlpha Βank στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens Restaurant Week”, η οποία ξεκίνησε χθες, 27 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Το 5ο “Dine Athens Restaurant Week”, που φέτος επιστρέφει για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε περισσότερα από 120 επιλεγμένα εστιατόρια, με επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές κουζίνες, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών έκδοσης Αlpha Βank.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των ευρώ 15, ευρώ 30 και ευρώ 60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών έκδοσης Αlpha Βank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Στο πρόγραμμα του πέμπτου “Dine Athens Restaurant Week” περιλαμβάνονται επίσης πολλά διαφορετικά γαστρονομικά events, όπως οινογευσίες (wine masterclasses) και μαθήματα μαγειρικής (cooking masterclasses).

Το Dine Athens by Αlpha Βank, από το 2016 που ξεκίνησε έως σήμερα, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, οι οποίες στην περσινή διοργάνωση ξεπέρασαν τις 34.000.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr