Το αυθεντικό “The Phantom Of The Opera” για πρώτη φορά στην Ελλάδα! – Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

104

Η παράσταση – φαινόμενο, το «The Phantom of the Opera», των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως ήρθε και στην Ελλάδα, με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου.

Στην Αθήνα από 15 Φεβρουαρίου

Συγκεκριμένα, το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως με 12.000 παραστάσεις στο Her Majesty’s Theatre του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater στις 15 Φεβρουαρίου του 2020, στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα!

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Το “Φάντασμα της Όπερας” στη Θεσσαλονίκη – Sold out Οι πρώτες παραστάσεις

Sold out έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οι πρώτες δεκαπέντε παραστάσεις για «Phantom of the Opera» του Andrew LIoyd Webber, κι έτσι προστίθενται καινούριες. Οι νέες ημερομηνίες αφορούν τις ημερομηνιες 28/1 (στις 20.00), 29/1 (15.30 και 20.30), 30/1 (15.30 και 20.30), 31/1 (20.00).

Η υπόθεση

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της -τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Το Φάντασμα της Όπερας, ένα πλάσμα με φωνή αγγέλου, φτιαγμένο από σκοτάδια και θρύλους ερμηνεύει ο superstar του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου Ben Forster, που κατέκτησε όλο τον κόσμο ως Ιησούς στο Jesus Christ Superstar. Στο ρόλο της νεαρής πριμαντόνας Κριστίν η Celinde Schoenmaker, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του West End του Λονδίνου, που άφησε εποχή με την ερμηνεία της στο Les Miserables.

Info

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μετά το sold out των 15 πρώτων παραστάσεων, προστίθενται καινούριες ημερομηνίες 21/1, 28/1, 29/1, 30/1, 31/1)

Christmas Theater στην Αθήνα Από 15 Φεβρουαρίου 

Προπώληση στο https://www.viva.gr