Σπονδή: Υψηλή γαστρονομία σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό στο Παγκράτι

269

Όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, θα βρείτε στο πανέμορφο νεοκλασικό της οδού Πύρρωνος, στο Παγκράτι.

Από το 1996 το εστιατόριο του Απόστολου Τραστέλη, η Σπονδή, αποτελεί μία από τις απαραίτητες γευστικές στάσεις στην πόλη, εξαιτίας της κομψότητάς της, της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί αλλά και της εντυπωσιακής παρουσίασης των πιάτων της.

Για την παρασκευή τους, χρησιμοποιούνται τα πιο φρέσκα προϊόντα και για αυτόν τον λόγο, τα μενού αλλάζουν ανάλογα με τα προϊόντα της εποχής, αλλά και τη δημιουργική έμπνευση του σεφ. Η Σπονδή ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στην κλασσική και τη μοντέρνα Γαλλική κουζίνα. Η παρουσίαση των πιάτων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καθώς τα φίνα αρώματα προσδίδουν μια δόση εξωτισμού στη γεύση.

Από τα κλασσικά επιδόρπια της Σπονδής, μια διαφορετική απόδοση του κλασσικού mille feuille.

Έτσι κομψό και αυθεντικό, αυτό το εστιατόριο σας σερβίρει μεταξύ άλλων καραβίδα με χαβιάρι Daurenki Petrossian, γκρέιπφρουτ, γεντιανή & σέλερι, καβούρι με ρέβα, μέλι ακακίας, εστραγκόν, φρούτα του πάθους ενώ για το τέλος σας επιφυλάσσει μία γλυκιά έκπληξη! Τη φημισμένη του σοκολάτα αλπάκο από το Εκουαδόρ, με κρεμέ, σαμπλέ κανέλα, μαλακή καραμέλα, παγωτό φιστίκι Αιγίνης και αλατισμένα φιστίκια.

Η Σπονδή έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin, είναι μέλος των Grands Tables du Monde όπως επίσης έχει πάρει επί σειρά ετών το βραβείο του Καλύτερου Εστιατορίου στην Ελλάδα.

INFO

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

210 7564021

Καθημερινά 8:00 μ.μ.- 11:45 μ.μ.