Ρακί Μεζέ: Ένα βασίλειο ψαρoμεζέδων στην Καλλιθέα

296

Το παλιό, κοσμικό Καστελόριζο εδώ και κάποια χρόνια έχει μεταμορφώθει σε τσιπουράδικο και σας περιμένει στην Καλλιθέα γεμάτο ψαρο-εκπλήξεις! Η ποιότητα των πρώτων υλών και τα ολόφρεσκα θαλασσινά σε συνδυασμό με τη Κρητική ρακή καθιστούν το Ρακί Μεζέ το τέλειο ρακάδικο.

Οι χρωματιστές πινελιές της διακόσμησης με τα φωτιστικά-σημαδούρες, τα σχοινιά, και την πλεκτή κουρελού στις καρέκλες φέρνουν τη θάλασσα δίπλα σας.

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινάει με το που ανοίξεις τον κατάλογο! Μυζηθροπιτάκια σπιτικά με μαύρο σουσάμι & μέλι, φρικασέ θαλασσινών, σαλιγκάρια της θάλασσας, μύδια, γαρίδες και καραβίδες, φρέσκια γόπα στα κάρβουνα, καλαμαράκια σκορδάτα θα αποζημιώσουν και τον πιο απαιτητικό ψαροφαγά.

Must αποτελεί η κλασική Καστελόριζο πρασινοσαλάτα, με ρόκα, ξεφλουδισμένη ντομάτα, και κάππαρη!

Όσο για αυτούς που θέλουν μία γερή δόση ψαρικών, υπάρχει το Μενού της Παρέας, απ’ όπου παραγγέλνετε απεριόριστα όποια γευστική πρότασή του επιθυμείτε. Περιλαμβάνει ποικιλία διαφορετικών γεύσεων από τον κατάλογο και κρασί ή ρακή, όλα σε απεριόριστη ποσότητα, το οποίο θα σας κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ!

Info:

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 334, Καλλιθέα

210 9429027