Μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Ονειρούπολη Δράμας

194

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ορειρούπολη φόρεσε τα γιορτινά της κι είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Από το 2004, η αγάπη των εκατομμυρίων επισκεπτών της Ονειρούπολης, έχουν καταστήσει τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Με βάση την καταλυτική προσφορά όλων όσοι συνέβαλαν στη γιγάντωσή της τα προηγούμενα χρόνια, η Ονειρούπολη εξελίσσεται, αλλάζει φιλοσοφία και σας περιμένει να την επισκεφτείτε για να αντικρίσετε από κοντά ένα ανανεωμένο και παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το μεγαλύτερο της Ελλάδας!

Από 1 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2020, η πιο ονειρεμένη πόλη, ανοίγει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων!

Κάθε μέρα στην Ονειρούπολη είναι διαφορετική και για αυτό φροντίζουν όλοι οι συμμετέχοντες στο πλούσιο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών δράσεων! Από τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι και ο χορός… Και φυσικά οι φωνές! Πολλές και δυνατές φωνές για να στείλουν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για το πόσο υπέροχη είναι η ζωή στην Ονειρούπολη! Αλλά και για να φτάσουν (γιατί όχι;) μέχρι και τον Βόρειο Πόλο για να καθησυχάσουν τους συγγενείς και φίλους του Άη Βασίλη, ότι ο αγαπημένος Άγιος βρίσκεται σε καλά χέρια και μετακόμισε στο νέο του σπίτι, στην Ονειρούπολη!

Καθημερινές δράσεις 

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών μπορείτε:

να απολαύσετε συναυλίες με τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες

να δείτε και να ακούσετε σπουδαία ονόματα και σχήματα με χριστουγεννιάτικες και άλλες γνωστές μελωδίες

να διασκεδάσετε με μάγους, αστεία και έξυπνα τρικ

να παρακολουθήσετε εντυπωσιακές ακροβατικές παραστάσεις που κόβουν την ανάσα με αιωρούμενους ακροβάτες, ιπτάμενα shows και μοναδικά νούμερα

να γνωρίσετε τα πλούσια έθιμα της χώρας μας

να παρακολουθήσετε παραστάσεις θεάτρου, αλλά και του παραδοσιακού και αγαπημένου Καραγκιόζη.

Και κυρίως η Ονειρούπολη σάς δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσετε και να χορέψετε με την ψυχή σας!

Σε έναν παραμυθένιο τόπο, όπου όλα είναι γιορτινά, από τη στιγμή που θα περάσετε την πύλη εισόδου, θα ζήσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις!

Με χιλιάδες κόσμου κατακλύστηκε από την 1η μέρα λειτουργίας της

Με την μεγαλειώδη παρέλαση της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας, των Ξωτικών, των εθελοντών και όλων των συντελεστών δόθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου το σύνθημα για την έναρξη της φετινής 16ης Ονειρούπολης.

Γιορτινή, μαγική, λαμπερή, φωτεινή, παραμυθένια η μοναδική Ονειρούπολη το πρώτο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα κατακλύστηκε από την 1η μέρα της λειτουργίας της με χιλιάδες κόσμου.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 18:00 στην κεντρική σκηνή με τον τρελό χορό των Ξωτικών, τα οποία υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Ο Δήμαρχος της πόλης καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες καλώντας όλους τους φίλους της Ονειρούπολης να επικοινωνήσουν το φετινό μήνυμα «Η αγάπη όλα τα κινεί» και να καλέσουν με τη σειρά τους όλους τους φίλους τους να επισκεφτούν τη Δράμα και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, παραδίνοντας το κλειδί της πόλης στον Άγιο Βασίλη.

Η τεράστια επισκεψιμότητα από την 1η κιόλας ημέρα των εκδηλώσεων της Ονειρούπολης επιβεβαιώνει ότι η φετινή ανανεωμένη Ονειρούπολη εμπλουτισμένη με δεκάδες νέες δράσεις είναι η πρωταγωνίστρια των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα.