Η πιο γλυκιά διαμονή! Εσείς θα μένατε σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο…Nutella;

101

Ένα προσωρινό ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από τη νουτέλα, ετοιμάστηκε στη Σονόμα της Καλιφόρνιας από την εταιρεία Ferrero Brands.

Στο ξενοδοχείο «Hotella Nutella», είχαν την ευκαιρία να μείνουν τρεις τυχεροί και οι συνοδοί τους, για 3 ολόκληρες μέρες.

Διακόσμηση από…σοκολάτα νουτέλα

Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο τέτοιου τύπου που ανοίγει η εταιρεία το 2020 και η διακόσμησή του ήταν θεματική εμπνευσμένη εξολοκλήρου από την γνωστή πραλίνα φουντουκιού. Η ταπετσαρία στους τοίχους, οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μέχρι τα κιλίμια, αλλά και τα μεγαλύτερα του φυσικού μεγέθους βάζα γεμάτα με πραλίνα.

Και… σοκολατο – δραστηριότητες

Εκεί οι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όλες με κεντρική ιδέα την πραλίνα, όπως μαθήματα μαγειρικής. Αλλά και πιάτα με νουτέλα που είχαν δημιουργήσει σεφ-διασημότητες, όπως ο σταρ του Food Network Τζέφρι Ζακάριαν ή η βετεράνος κορυφαία σεφ του Bravo Τάνια Χόλαντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gogokids (@gogokids.it) στις

Αντίστοιχη πρωτοβουλία και από την Taco Bell

Τον περασμένο Αύγουστο, και η Taco Bell είχε πάρει την ίδια πρωτοβουλία μάρκετιγκ: είχε φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες ενδιαφερόμενους σε προσωρινό ξενοδοχείο στην Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια. Το κόστος των δωματίων ξεκινούσε από 250 δολάρια και οι κρατήσεις έγιναν sold out μέσα σε δύο λεπτά!