Αμερικανίδα μήνυσε το TripAdvisor γιατί έπεσε από καμήλα!

30

Μήνυση κατά του tripAdvisor έκανε μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία έπεσε από την ράχη μιας καμήλας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μαρόκο.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη Μπιράν Αγιάλα κατηγορεί την εταιρεία TripAdvisor με έδρα της Μασαχουσέτη, και την θυγατρική της Viator, για αμέλεια και αθέτηση συμβολαίου, επειδή δεν εξασφάλισαν πως η εταιρεία εκδρομών με καμήλες λειτουργούσε με ασφάλεια.

Η 24χρονη και η οικογένειά της είχαν κλείσει, τον Ιανουάριο του 2018, μία εκδρομή με καμήλες στο Μαρακές, μέσω της Viator, για να δουν το ηλιοβασίλεμα. Η καμήλα που έτυχε να μεταφέρει την 24χρονη ήταν έγκυος και, μάλιστα, ετοιμόγεννη και άρα κάπως νευρική. Κάποια στιγμή άρχισε άρχισε να τρέχει, απομακρυνόμενη από το καραβάνι, με αποτέλεσμα να ρίξει από τη ράχη της την 24χρονη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μαρόκου όπου και χειρουργήθηκε – καθώς, όπως της εξήγησαν οι γιατροί, αν δεν το έκανε, θα προκαλείτο μόνιμη νευρολογική βλάβη. Το κόστος για τη διήμερη νοσηλείαντης στο Μαρόκο και τις θεραπείες αποκατάστασης ξεπέρασαν τα 120.000 δολάρια.

Η ίδια διεκδικεί αποζημίωση για αμέλεια που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο.