Η Πλατεία Ομονοίας επέστρεψε δυναμικά στα αθηναϊκά Χριστούγεννα

30

Ένα από τα πλέον γνωστά τοπόσημα της Αθήνας, η ιστορική πλατεία Ομονοίας, ξαναμπαίνει δυναμικά στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της πόλης. Με το φημισμένο σιντριβάνι της να δίνει χαρά και ήχους στην ανακαινισμένη πλατεία, η Ομόνοια φοράει τα γιορτινά της, και λαμπερή υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα ξεχωριστό Christmas Market.

Έως την 1η Ιανουαρίου, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα φωτίζει την ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας. Μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» στήνεται στην πλατεία, η ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omonoia Christmas Market.

Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και ζωντάνια την καρδιά της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη του Omonoia Christmas Market πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε: «Η Ομόνοια επέστρεψε. Ποιος θα το φανταζόταν; Ποιος θα τολμούσε να το διανοηθεί πριν από τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια ότι θα συναντιόμασταν όλοι μαζί για να κάνουμε Χριστούγεννα στην Ομόνοια; ‘Άνοιξε ο δρόμος με την ανάπλαση. Έναν δρόμο που τον περπατάμε όλοι μαζί. Και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν, σε όλους όσους μας βοηθάνε, σε όλους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Και ασφαλώς και στην Brown Hotels, αλλά στον κύριο Χόντο ο οποίος κράτησε όρθια την Ομόνοια στις δύσκολες ημέρες. Να είστε όλοι καλά. Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα».