Guesthouse Kastania: Εκεί όπου η φιλοξενία συναντά τις ομορφιές της Ορεινής Κορινθίας

186

Χωμένο μέσα στα έλατα και σε υψόμετρο 950μ, στο πανέμορφο χωριό Καστανιά της Κορινθίας, θα βρείτε ένα γραφικό πετρόκτιστο κατάλυμα έτοιμο να σας υποδεχθεί προσφέροντας σας μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Η κοντινή του απόσταση του Guesthouse Καστανιά από τη λίμνη Στυμφαλία (12χλμ.) και από την τεχνητή λίμνη Δόξα (16χλμ.), το καθιστά το ιδανικό ορμητήριο για την περιήγησή σας στην περιοχή.

Ξεκινήστε την μέρα σας, με ένα πλούσιο και παραδοσιακό πρωινό που ετοιμάζεται για εσάς με μεράκι, και φυσικά μην παραλείψετε να ζητήσετε να δοκιμάσετε σπιτικά πιάτα αλλά και τοπικό κρασί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, πλάι στο τζάκι.

Οι φιλικοί οικοδεσπότες του, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να συμβουλεύσουν και να εξυπηρετήσουν ώστε να μην σας λείψει τίποτα, δίνουν άλλο νόημα στον ορισμό της φιλοξενίας.

Τα δωμάτια του Kastania είναι εξοπλισμένα με ξύλινα πατώματα, σφυρήλατα σιδερένια ή ξύλινα κρεβάτια και ζεστά χρώματα. Σε όλα θα βρείτε ψυγείο, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση LCD και ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Guesthouse Kastania απέχει από τα Καλάβρυτα 30 χλμ., ενώ η Βυτίνα βρίσκεται 28 χλμ. μακρυά.

INFO

Καστανιά, 20016 
2747061289

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή πατήστε εδώ